Økoblogg

Økonorge

Økonorge i ny drakt

Tanken rundt Økonorge startet allerede i 2012 og er en portal for deg som vil finne de økologiske godbiter i vårt langstrakte land.

Nå har vi fullstendig revitalisert nettportalen og starter det omfattende prosjektet med å samle alle aktører i Norge som satser økologisk.

Økonorge.no legger stor vekt på det store mangfold som finnes i det økologiske Norge. Det er svært mange i Norge som satser på økologisk drift og økologiske produkter, men for deg som forbruker er det ikke alltid like enkelt å finne noen som kan tilby nettopp dine favoritter.

Vi mener at ved å gjøre økologiske varer lettere tigjengelig så VIL flere velge økologisk.

Her kan du søke etter spesielle produkter, produsenter eller gå inn i katalogen og finne noen som leverer nettopp det du etterspør. Benytt søkefeltet til å skrive inn søkeord eller -begrep, naviger i kategorier, tast inn ditt postnummer eller sted for å finne økologiske aktører innenfor ditt nærområde.

Vi jobber med å bygge opp databasen, så kom tilbake om litt så vil du finne det du leter etter i Økonorge.

Velkommen tilbake!

Om Økonorge

Økonorge er en oversikt over Norges tilbud av økologiske varer.  Alle som satser økologisk kan ha en oppføring i Økonorge. Her kan man gjøre oppføringen mer synlig med bilder, beskrivelse, logo, linker til nettside - sosiale medier osv.

Bli med og gjør økologisk tilgjengelig!

Kontaktinformasjon

Økonorge
Gallebergveien 165
3073 Sande i Vestfold

Tlf: 412 41 600
E-post: gard@okonorge.no 

 

> Bruk av informasjonskapsler (Cookies)

Økokalender Mini